OR-ExpertmeetingOR-Expertmeeting 2024 -> Meld je nu aan.
OR-Expertmeeting

Ben jij als OR-lid op zoek naar meer inzicht in onderwerpen als De vernieuwing van Medezeggenschap, Talentmanagement, Neurodiversiteit, AI en de invloed op ons werk, Arbo en RI&E, of wil jij je verdiepen in de rol van de OR bij reorganisaties? Dan ontvangen we je graag op dinsdag 26 maart 2024 op de Solon OR-Expert meeting in De Kargadoor in Utrecht! Je krijgt de laatste ontwikkelingen en tips & tricks over onderwerpen die nu spelen bij organisaties en OR-leden. Daarnaast is het een ideale kans om te netwerken met andere OR-leden uit de non-profit sector en zo kennis, ervaringen en ideeën uit te wisselen.

Het programma

Het programma ontwikkelt niet alleen jouw kennis, maar ook jou persoonlijk als OR-lid. Onze gastsprekers en experts praten je bij over de laatste ontwikkelingen en geven je praktische tips. Actuele thema’s zoals de vernieuwing van medezeggenschap, talentmanagement en AI komen plenair aan bod. Verder is er een masterclass "De OR en reorganisaties en een verdiepingssessie over "Arbo en RI&E". Sluit de dag af met een netwerkmoment en spreek andere OR-leden uit de non-profit sector onder het genot van een hapje, drankje en livemuziek.

Ook voor HR-adviseurs is deze dag interessant!


Gastsprekers:

Rianne
RIANNE VAN LEENEN

Senior Trainer / Consultant

meer

Marylin
Marilyn van Jongenelen

Senior Consultant

meer

Georgia
Georgia Kyriakopoulos

Senior HR Consultant

meer


Kosten en inschrijving

Deelname aan de OR-Expertmeeting 2024 bedraagt €435- exclusief btw. Wil je met meerdere OR-leden van jouw organisatie deelnemen aan de OR-Expertmeeting? Dat kan! Elke extra deelnemer uit dezelfde organisatie krijgt 5% korting. Na ontvangst van de inschrijving ontvang je een bevestiging alsmede een factuur.

Enthousiast geworden? Ja, meld je nu aan.


Meer weten of contact opnemen?:

Margreet
Elleke Driessen

Acquisitie & relatiebeheer

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Wij staan voor je klaar. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Elleke Driessen via e.driessen@medezeggenschap-solon.nl.
Voor vragen over de facturering kun je mailen naar: info@medezeggenschap-solon.nl. Liever bellen? Neem contact met ons op via 0186 – 621944 en vraag naar één van onze medewerkers.

Wil je op de hoogte te blijven, schrijf je dan in voor onze Nieuwsbrief.