BlogVergaderen.png

Effectief Vergaderen – Vijf tips

Date: Dec 15, 2022,

Een bekende vergader-ergernis voor velen is tijd tekort komen voor alle agendapunten en geen concrete afspraken maken. Dit kan ook weer bijdragen aan het gevoel van werkdruk. Toch is vergaderen voor een OR een belangrijk middel om zaken aan het licht te brengen en op te lossen. Hierbij een vijftal tips* om werkdruk te verlagen en resultaatgericht te vergaderen.

Bannerwerkstress.png

Rol van OR bij werkdruk probleem

Date: Dec 14, 2022,

In de maand november is er jaarlijks aandacht voor het probleem van werkdruk in de Week van de Werkstress. Daarmee wordt aandacht gevraagd voor chronische psychische vermoeidheid van werknemers

Checklist.png

Al op de hoogte van de 4 recentste wetswijzigingen?

Date: Sep 15, 2022,

Is jouw werkgever al op de hoogte van de wetswijzigingen die in augustus zijn ingegaan? In de checklist lees je de vier belangrijkste aanpassingen waar je als OR op moet letten.

Masterclass Medezeggenschap voor de HR professional (4).png

Masterclass Medezeggenschap voor de HR-professional

Date: May 31, 2021,

Voor HR-professionals bieden we de masterclas Medezeggenschap aan, je doetmeer kennis op over de belangrijkste OR-rechten en over de Wet Op de Ondernemingsraden (WOR). Ook is er de mogelijkheid om cases en specifieke praktijkvragen te bespreken met onze OR-experts.

tips2.jpg

Tips voor de OR: hoe houd je de achterban betrokken na een jaar thuiswerken?

Date: Apr 09, 2021,

Zit jij in de OR en vraag je jezelf na een jaar thuiswerken soms af; hoe houden we de achterban betrokken? Lees dan verder, want in deze blog geven we je tips. En weet: jij en het bedrijf waar je voor werkt zijn zeker niet de enige die hier tegenaan lopen.